Even voorstellen…

Hoi hoi, ik ben Sabine!

Ik ben getrouwd, gediplomeerd als erkend en professioneel  hondenuitlaatservice en ondernemer voor gezelschapsdieren, 45 jaar oud en heb zelf 2 berner sennenhonden en een kleine roemeense Mix.

Mijn bedrijf Hondenuitlaatservice BERNERTJE heb ik zelf opgestart en opgebouwt in april 2014. Ik wilde graag mijn liefde voor dieren in mijn baan terug laten komen en heb met veel zorg en enthousiasme mijn eigen hondenuitlaatservice opgebouwt.

Ik ben begonnen met een kleine klantenkring en wilde flexibel en individueel of in groepen werken, aandacht aan elke hond kunnen besteden was mijn doelstelling en ik ben er nog steeds blij mee.

Bij mij in de wandelgroep wordt het roedelgevoel gesterkt door een vaste groep honden die samen in de bus rijden, samen wandelen en samen groeien als een soort tweede familie.

Een vertrouwde groep met vertrouwen en een vaste routine waarin elke hond zijn plekje vindt. Dit is voor de honden een fijne ervaring.

Ik laat soms ook honden individueel uit die niet goed in een groep mee kunnen bv ivm de leeftijd (pup of senior) of bv net geopereerd zijn.

Sommige honden vinden dat prettiger en ik wilde dus ook voor deze honden een mogelijkheid bieden.

Lekker in de duinen!

Ik heb al meer dan 20 jaar zelf konijnen in huis en ook veel ervaring met andere huisdieren, daarom verzorg ik ook graag huisdieren bij u thuis, dan kunnen ze in hun gewoonte omgeving blijven en zijn ze een stuk meer op hun gemak dan bij een oppas of kennel.

Clark & Floortje

Ik ben constant bezig met bijscholingen en het verbeteren van mijn vaardigheden in de dierenzorg en als professioneel Hondenuitlaatservice en honden- en kattenoppas aan huis.

Ik ben gediplomeerd ondernemer voor honden en kattenverzorging!

Ik heb met succes de Opleiding tot Gediplomeerd Hondenuitlaatservice  “Erkende HUS” bij Martin Gaus  afgerond en volg o.a. bijscholingen aan de hondenuniversiteit met Monique Appels.

logo-HU

http://hondenuniversiteit.nl/

mgplein2013_23

http://www.martingaus.nl/academie

Ik ben een echte hondenliefhebster. Ik heb een bestelbus (en zonodig een loopplank) om in te stappen.

De honden zitten achter een veilig tussenschot en kleine honden kunnen mee rijden met een passend autotuigje voorin.

11698936_10205585261404801_7411337230364565489_o

Neem graag contact op voor een aanbod in uw omgeving!

Wij horen graag van u!


pootje

HOME

© S Boneschanscher

Hondenuitlaatservice en Vakantieverzorging Bernertje heet u welkom!